Diensten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Met oog voor detail brengen wij het ontwerp van uw paardenverblijf tot werkelijkheid. Home for Horses is een specialist in het realiseren van paardenverblijven van groot tot klein. Door onze jarenlange ervaring in de paardenwereld weet Home for Horses als geen ander wat belangrijk is voor uw (exclusieve) paardenverblijf.

Niet alleen wordt er rekening gehouden met het uiterlijk van uw verblijf. Maar ook worden praktische elementen zoals daglicht en ventilatie verwerkt in een doordacht plan. Voor de inrichting van uw paardenverblijf werken wij nauw samen met erkende leveranciers. Door uw wensen in het ontwerp te verwerken ontstaat er een luxe paardenverblijf naar uw eigen wens. Met een paardenverblijf kan u zorgen voor een luxe onderkomen voor uw paard. Bovendien biedt een luxe paardenverblijf de mogelijkheid om uw paard te verzorgen of om paardenbenodigdheden op te slaan.

Een maatwerk paardenverblijf in combinatie met alle aandacht voor uw wensen staat bij ons voorop. Wij voorzien u dan ook graag van een compleet concept waarin wij uw ideeën omzetten in een passend ontwerp. Van waaruit wordt gekeken naar een doordacht plan voor de uitvoering van uw maatwerk paardenverblijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden en de realisatie van uw luxe paardenverblijf.