Werkwijze

Wij regelen alles voor u!

Home for Horses verzorgt unieke paardenverblijven voor u op maat. Van ontwerp tot aan oplevering ontzien wij u graag. Door middel van onze kennis en expertise in de paardenwereld kan Home for Horses uw paardenverblijf realiseren. Zo werkt Home for Horses nauw samen met diverse erkende leveranciers van hoge kwaliteit producten. Een paardenverblijf kan meer zijn dan slechts een rustverblijf voor uw paard. Ook biedt een paardenverblijf bijvoorbeeld de mogelijkheid om uw paard te verzorgen. Verder kunt u een paardenverblijf uitvoeren met opties als een zadelkamer, wasplaats of voeropslag. Met uw wensen kan Home for Horses een uniek paardenverblijf realiseren Onze specialisten gaan uw wensen omzetten naar een passend ontwerp. Daardoor krijgt u een paardenverblijf geheel naar uw wensen en stijl.

1.

Vrijblijvende kennismaking

Een vrijblijvende kennismaking biedt u de mogelijkheid om uw wensen kenbaar te maken. Vanuit een kennismaking worden uw wensen verwerkt in een ontwerp op maat. Zo worden alle wensen verwerkt en denken wij graag met u mee over de inrichting. Doordat Home for Horses samenwerkt met diverse erkende leveranciers kan een hoogwaardig eindproduct worden gerealiseerd. Samen met u kan Home for Horses een uniek eindproduct realiseren. Vanuit de vrijblijvende kennismaking kan er door Home for Horses een offerte op maat worden gemaakt voor uw paardenverblijf. 

 

2.

Uw wensen vertalen naar een ontwerp

Met uw eigen wensen creëert Home for Horses een paardenverblijf op maat. Zo vertalen wij uw wensen naar een uniek ontwerp. Vanuit het ontwerp krijgt u een duidelijk beeld van uw toekomstige paardenverblijf. Ook denkt Home for Horses graag met u mee tijdens de ontwerpfase, bijvoorbeeld over de materiaalkeuze of inrichting. Tijdens de ontwerpfase wordt er zoals gezegd ook de keuze gemaakt voor verschillende materialen. In de meeste gevallen wordt er gebruik gemaakt van traditioneel gemetselde binnenmuren in combinatie met houten gebinten of stalen spanten. Daardoor ontstaat een oersterke basis voor uw paardenverblijf. Vanuit een definitief ontwerp wordt de realisatie van uw paardenverblijf opgestart.

3.

Planning & voorbereiding

Planning en voorbereiding is een belangrijk onderdeel voor de realisatie van uw paardenverblijf. Aan de hand van een duidelijke planning wordt het ontwerp uitgevoerd tot een luxe paardenverblijf. Ook zorgt Home for Horses voor eventuele onderaannemers. Deze onderaannemers kunnen bijvoorbeeld worden ingeschakeld voor realisatie van paardenboxen of afwerking. Aan de hand van een uitgebreide planning wordt een doordacht plan uitgevoerd.

4.

Realisatie van uw paardenverblijf

Met de realisatie van uw paardenverblijf ontstaat er een uniek eindproduct. Home for Horses maakt uw paardenverblijf naar uw wensen. Tijdens de realisatie van uw paardenverblijf wordt er gebruik gemaakt van materialen van hoge kwaliteit. Daardoor krijgt u een sterk geheel, welke ruimte biedt voor paardenboxen, verzorgingsmogelijkheden en opslag. Zoals gezegd is ieder paardenverblijf van Home for Horses uniek én kunt u meedenken over het ontwerp en indeling van uw paardenverblijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden en de realisatie van uw luxe paardenverblijf.